Diagnostic Nederland / Afdelingsprofiel
 
Contacteer ons - Sitemap
Nederlands - English
Nederland
Afdelingsprofiel

Menarini is één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het gebied van farmacie en gezondheidszorg, met het hoofdkantoor in Florence en Research & Development faciliteiten in Pomezia, bij Rome. De organisatie, meer dan 100 jaar geleden opgericht, heeft meer dan veertig vestigingen in Oost en West Europa, met een netwerk van “vertegenwoordigingen” in vele landen over de hele wereld. De Menarini groep bestaat uit een farmaceutische, een diagnostische en verschillende andere bio-medische divisies.

De Menarini diagnostica divisie in België is meer dan 25 jaar geleden opgericht en men heeft al meer dan 18 jaar kantoren in Nederland. Deze Benelux organisatie wordt gezien als één van de sterkst groeiende diagnostica firma's in de Benelux met een jaarlijkse groei van meer dan 15%.

De firma heeft dit resultaat bereikt door zich te concentreren op de promotie van kwaliteitsproducten gecombineerd met een hoge kwaliteitsservice en technische ondersteuning in de markt van Klinische Chemie ( humaan en veterinair), in de Immuno Histochemistry, Auto Immune en Hemathology. We zijn marktleider in HbA1c en veterinaire diagnostiek. Verder hebben we ook een goede naam in de Diabetes markt vooral op de zelf test bloedglucosemeters.

De Menarini diagnostica organisatie in de Benelux heeft op dit moment ongeveer 60 medewerkers in verkoop, marketing en klantenservice. Deze medewerkers zijn verdeeld over twee locaties te weten Brussel en Valkenswaard. Menarini Diagnostics Benelux is ISO 9001: 2015 en ISO 13485:2016 gecertificeerd. De firma beoogt een continue kwaliteitsverbetering voor haar producten en diensten.

Onze slogan blijft: The Human touch is our Point of Care!

Met Menarini Benelux NV Division Diagnostics kunt u als volgt contact opnemen:

Nederland: De Haak 8 - 5555 XK Valkenswaard
telefoon: +31 (0)40 2082000 - fax: +31 (0)40 2042184
Contacteer ons